Željezničar u Gabeli igra novo 'finale': Mogu li Plavi do bitnih bodova?

0
Radiosarajevo.ba
Željezničar u Gabeli igra novo 'finale': Mogu li Plavi do bitnih bodova?
FOTO: Facebook / Manijaci najavili gostovanje u Gabeli

Željezničar će se sastati sa ekipom Goška u subotu, 27. aprila, i svi u taboru plavih su svjesni značaja ovog gostovanja u Gabeli.

Tako su utakmicu na svojoj Facebook stranici najavili i najvatreniji navijači Željezničara, popularni Manijaci: 

"Svaka utakmica do kraja u rangu je finala, a naredno finale igramo u subotu u Gabeli. Ne treba trošiti riječi koliko nam je svaka utakmica bitna i koliko nam je od značaja svaki bod za opstanak u ligi.

Divna priča iz BiH: Anes Kujović iz Sarajeva prvi je volonter UN-a sa Downovim sindromom u svijetu

Divna priča iz BiH: Anes Kujović iz Sarajeva prvi je volonter UN-a sa Downovim sindromom u svijetu

Protiv Širokog navijači su bili faktor koji je prelomio utakmicu. To je ono što nam treba i u Gabeli. Ovo nije poziv samo ljudima koji stoje u kopu. Ovo je poziv svim Željinim navijačima, sa svih tribina, svih krajeva i svih kontinenata. Dođite, stanite s nama u gostujući sektor za bolje sutra!"

Svaka utakmica do kraja u rangu je finala, a naredno finale igramo u subotu u Gabeli. Ne treba trošiti riječi koliko nam...

Posted by The Maniacs on Wednesday, April 24, 2024

U najavi utakmice za klupsku stranicu, trener Željezničara Dino Đurbuzović je rekao:

“Sigurno da je atmosfera bolja, bolja su i očekivanja. Sretni smo što smo pobijedili Široki, očekivali smo tešku utakmicu, prošli smo je, nismo bili ekstra na terenu, ali došli smo do tri značajna boda. Ovo je jedan korak naprijed, nadamo se da ćemo i u ostalim utakmicama praviti iskorak više. Idemo GOŠK-u koji je dobra ekipa, nemaju poraza u četiri utakmice, ekipa koja zna da igra, imaju trenera koji zna šta hoće, ali uz dužno poštovanje svih mi gledamo samo sebe da se izvučemo iz ove situacije i da nastavimo sa boljim rezultatima”.

Utakmica se igra u subotu s početkom od 16 sati, uz direktan prenos na Arena 1 Premium.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije