Zagonetna poruka Senijada Ibričića: "Sebe je precijenio, mene potcijenio..."

1
Radiosarajevo.ba
Zagonetna poruka Senijada Ibričića: "Sebe je precijenio, mene potcijenio..."
Foto: FK Sarajevo / Senijad Ibričić

FK Sarajevo u utorak, 7. maja, potvrdio je odluku Nogometnog saveza BiH o suspenziju Senijada Ibričića, a nakon svega se oglasio i suspendovani sportski direktor kluba s Koševa, poslavši zagonetku poruku.

"Fudbalski klub Sarajevo je potvrdio odluku Apelacione komisije NS BiH o suspenziji Senijada Ibričića, na period od sedam mjeseci počevši od 29. 03. 2024. Klub uvažava i poštuje odluke tijela N/FS BiH, te u je skladu s njom Ibričić suspendovan od obavljanja bilo kakvih dužnosti unutar kluba na iznad navedeni period", saopćili su iz FK Sarajevo.

Nedugo nakon objave FK Sarajevo oglasio se i Ibričić.

Užas u BiH: Otac i sin kosom napali policajca i nanijeli mu teške povrede

Užas u BiH: Otac i sin kosom napali policajca i nanijeli mu teške povrede

"Sebe je precijenio, a mene potcijenio. Tako je nastao problem!", napisao je Ibričić na Instagramu.

Kome se obratio Ibričić i o kojem problemu se radi još uvijek nije poznato.

Ibričićeva poruka na Instagramu

Podsjetimo, Ibričić je dobio zabranu vršenja funkcija u fudbalu do 29. oktobra ove godine i novčanu kaznu od 3.000 KM nakon što je zajedno s predsjednikom kluba Ismirom Mirvićem ušao na teren i povukao ekipu s utakmice Kupa BiH protiv Borca zbog suđenja na štetu bordo kluba.

Apelaciona komisija N/FS BiH BiH smanjila je kaznu Mirviću, kojem je umjesto jednogodišnje suspenzije iz fudbala i novčane kazne od 2.000 KM izrečena uslovna kazna od šest mjeseci uz novčanu kaznu od 1.000 KM.

Također, trener Simon Rožman kažnjen je uslovnom suspenzijom od tri mjeseca, te novčanom kaznom od 2.000 KM, dok je FK Sarajevo kažnjen oduzimanjem tri boda u Premijer ligi BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije