Uoči duela s Belgijom: Zmajevi odradili prvi trening na stadionu Grbavica

Radiosarajevo.ba
Uoči duela s Belgijom: Zmajevi odradili prvi trening na stadionu Grbavica
Pripreme nogometnih reprezentativaca Bosne i Hercegovine za historijski duel sa selekcijom Belgije su u toku i Zmajevi su danas odradili prvi trening na stadionu Grbavica, gdje će u subotu igrati ovaj važan duel.

Iako će u ovom susretu selektoru Mehmedu Baždareviću nedostajati nekoliko važnih igrača, među kojima je i prvotimac Juventusa Miralem Pjanić, u taboru Zmajeva vlada sjajno raspoloženje i svi su optimistični pred duel sa snažnom Belgijom.

"Sasvim su normalne pripreme, imamo još dosta vremena do utakmice i nema tu neke veće ili manje treme i nervoze nego li u ostalim pripremama. Radimo svoj posao kako je najbolje moguće i nadamo se najboljem rezultatu. Belgija nas jeste ranije pobijedila, ali to je bilo davno i pred nama je totalno drugačija utakmica", istaknuo je tokom prvog treninga Asmir Begović, prvi golman reprezentacije BiH.

Iz tabora reprezentacije istaknuli su da su svi prisutni nogometaši zdravi i spremni da u subotu istrče na teren, te da pripreme teku u najboljem mogućem redu.

U nastavku pogledajte kako je izgledao prvi trening Zmajeva na Grbavici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije