Ulaznice za utakmicu BiH i Sjeverne Irske neće biti u slobodnoj prodaji

0
Radiosarajevo.ba
Ulaznice za utakmicu BiH i Sjeverne Irske neće biti u slobodnoj prodaji
Foto: FK Željezničar / Stadion na Grbavici

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine na svojoj zvaničnoj stranici obavijestio je sve zainteresovane grupe i ljubitelje fudbala u našoj zemlji da ulaznice za predstojeći meč baraža za Evropsko prvenstvo Bosne i Hercegovina-Sjeverna Irska, neće biti dostupne u slobodnoj prodaji.

"Na raspolaganju smo imali svega 1.800 mjesta i zbog mjera restrikcija koje su na snazi u našoj zemlji, NS/FS BiH je bio u mogućnosti ispuniti samo obaveze koje ima prema registrovanim navijačkim grupama, partnerima i sponzorima Saveza", poručili su iz Saveza.

Sve nas raduje povratak navijača na utakmice reprezentacije, istaknuli su iz Saveza i dodalida se nadaju stabilizaciji situacije sa koronavirusom u našoj zemlji i svijetu.

"Nadamo se da ćemo u skorijoj budućnosti ponovo moći organizovati fudbalske događaje na način kako smo javnost navikli, sa maksimalnim kapacitetima kojim raspolažemo", zaključili su.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije