Cijela BiH gleda besplatno reprezentaciju uz EON: Evo i kako

0
Promotivni tekst
Cijela BiH gleda besplatno reprezentaciju uz EON: Evo i kako
Foto: Telemach / BiH - Sjeverna Irska

Navijajte za našu reprezentaciju u prvoj odlučujućoj baražnoj utakmici za odlazak na EURO
BiH - Sjeverna Irska, potpuno besplatno preko EON aplikacije!
 
Uživo pratite prenos utakmice play offa za plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu 2021. godine BiH - Sjeverna Irska, u četvrtak 8. oktobra u 20.45h samo na kanalu Nova BH, uz EON preko bilo kojeg interneta u Bosni i Hercegovini.
 
Kreirajte promo nalog 8. oktobra OVDJE unesite vaše podatke i pristupite
najboljim sadržajima uz EON aplikaciju potpuno besplatno do 11. oktobra u ponoć.
 
Tokom vikenda gledajte i najpopularnije emisije – Nova In, Zvezde Granda, Nikad nije kasno, 24 minuta sa Zoranom Kesićem i druge na Nova BH. Saznajte najnovije, tačne i nezavisne vijesti na N1, a za djecu je tu i najbolji program na kanalima Pikaboo i Vavoom.

Bodrite Zmajeve i u utakmici protiv Nizozemske u UEFA Ligi nacija, koja se igra 11. oktobra u 18:00h, uz direktan prenos samo na Nova BH. Na kanalima Sport Klub i Nova S moći ćete da pratite i druge aktuelne sportske sadržaje.
 
Subota i nedjelja su idealni i za gledanje dobrog filma ili serije, a sigurno ćete naći svoj omiljeni naslov u Telemach Video klubu. Uživajte u ovom i svim drugim sadržajima u EON Sport + Porodičnom paketu, koji će uz EON Smart ili mobilnu aplikaciju biti besplatni od četvrtka do nedjelje.
 
Gledamo naše! Uživajte u vikend zabavi za cijelu porodicu samo uz Telemach.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije