Telemach omogućio plaćanje računa online bez provizije

Promotivni tekst
Telemach omogućio plaćanje računa online bez provizije

Dobre vijesti za Telemach korisnike! Kako bi svi prije svega ostali bezbjedni i kod svoje kuće, kompanija Telemach omogućila je od sada svim korisnicima plaćanje računa online i bez provizije.

Korisnici koji su prijavljeni na e-račun, link za online plaćanje će dobijati svakog mjeseca u okviru e-računa.

Svi Telemach, Total TV, HS, HKB-net i MH Company korisnici na Moj Telemach portalu ili aplikaciji, moći će da pristupe linku za online plaćanje.

Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka,unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu.

Ukoliko je neophodna dodatna pomoć o online plaćanju računa, potrebno je pozvati Telemach kontakt centar 1360 ili 051 249 999 za Total TV korisnike,  poslati  email na adresu info@telemach.ba ili kontaktirati Telemach putem live chat podrške na web sajtu telemach.ba.

Agenti Telemach-a dat će vam dalje inpute.

Iz Telemacha poručuju korisnicima, ukoliko to do sada nisu učinili, da sa štampanog računa pređu na e-račun. Aktivacija e-računa se može izvršiti preko Moj Telemach portala ili aplikacije, ili slanjem maila sa zahtjevom za e-račun na info@telemach.ba.

Čuvajmo zajedno naše zdravlje i životnu sredinu uz jednostavniji način plaćanja.

Ostanite kod kuće, budite bezbjedni i završite sve online. #ostanikodkuce

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije