Telemach za osnovce spremio cjelokupnu nastavu

Promotivni tekst
Telemach za osnovce spremio cjelokupnu nastavu
Foto: Telemach / Promo

Kako bi olakšali praćenje cjelokupnog nastavnog programa za osnovne škole djeci i roditeljima, kompanija Telemach aktivirala je novi Video klub katalog pod nazivom "Domaća zadaća".

Katalog sadrži sve emisije BHT kanala na kojima se emituje nastava i besplatno je dostupan svim Telemach korisnicima preko EON platforme (EON Smart boxa i EON aplikacije), D3 platforme, kao i Total TV korisnicima Extra i Premium paketa preko EON aplikacije.

Učenici i njihovi roditelji u bilo kojem trenutku mogu pogledati nastavni čas koji su propustili na BHT kanalu. Jednostavnim ulaskom u Video klub katalog "Domaća zadaća" na televizoru ili na mobilnom uređaju - mobilnom telefonu, tabletu ili računaru može se pristupiti kompletnim predavanjima iz matematike, biologije, fizike, informatike, tehničke kulture, geografije i hemije od 6. do 9. razreda.

Video klub katalog “Domaća zadaća” olakšat će praćenje nastave, te omogućiti da sati provedeni u toplini doma budu kvalitetno iskorišteni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije