U Mozzart kladionicama danas četiri promo kvote – najveće na svijetu

0
Radiosarajevo.ba
U Mozzart kladionicama danas četiri promo kvote – najveće na svijetu
Foto: MozzartBet / Ilustracija

Poslije mnogo uzbuđenja prethodnih dana, nedjelja je rezervisana za bogat program širom planete. U Mozzart kladionicama danas smo pripremili četiri promo kvote – najveće na svijetu.

Probajte negdje da nađete veće!

INTER - ĐENOVA (NEDJELJA, 15.00), KEC 1,30

Pobjedom nad Milanom u prošlom kolu Inter je potvrdio čelnu poziciju Serije A. Na posljednjih pet utakmica u prvenstvu upisao je četiri trijumfa i remi, a sada mu u goste dolazi Đenova koja se drži u sredini tabele. Inter ima jasan cilj pred sobom. Još jedno slavlje bi mu donijelo sedam bodova prednosti nad najbliđim pratiocem Milanom, kojeg večeras očekuje derbi sa Romom, i čak 10 više od Juventusa, koji je juče kiksirao u Veroni. Zato ne bi trebalo sumnjati u momke Antonija Kontea, koji su veoma blizu prekida Juveove vladavine.

LEVERKUZEN - FRAJBURG (NEDJELJA, 18.00), KEC 1,97

Neki đavo je ušao u Leverkuzen i prijeti da mu upropasti sve što je gradio ove sezone. Bajer je od kandidata za najviši plasman dospio na šesto mjesto, sa zaostatkom od pet bodova za pozicijom u Ligi šampiona. U međuvremenu je eliminisan iz Kupa od četvrtoligaša Esena, potom i iz nokaut faze Lige Evrope poslije dva poraza u sudaru sa Jang Bojsom, pa mora pod hitno da pokaže reakciju ukoliko želi da ostane konkurentan za top četiri. Prva prava prilika je već večeras, kada mu u goste dođe Frajburg, koji je bez pobjede nad Farmaceutima na sedm minulih dvoboja.

MARSELJ - LION (NEDJELJA, 21.00), DVOJKA 1,76

Marselj nije ni blizu svojih najboljih izdanja, trenutno je sedmoplasiran na tabeli Lige 1, blizu mjesta koja vode u evropske kvalifikacije. U goste mu dolazi Lion, trenutno trećeplasirani sastav, sa tri boda manje od lidera Lila. Pobjedom kod kuće Marselj bi bio korak bliže petoj poziciji, a s druge strane omogućio bi Monaku da preskoči Lion. Pajet i društvo sigurno imaju još štošta da pokažu, ali nije nemoguće da se na to još sačeka. Jer, na drugoj strani dominiraju Depaj i Ekambi, a Lion je u prošlom kolu pobjedom u Brestu pokazao da je poraz od Monpeljea bio samo loš dan.

KRASNODAR - URAL (NEDJELJA, 17.00), KEC 1,53

Obrazi Bikova još bride poslije dva poraza od zagrebačkog Dinama i eliminacije iz Lige Evrope, a između tih duela sa Modrima Krasnodar je ispao iz domaćeg Kupa. Moral definitivno nije na najvećem nivou, ali idealan lijek su pobjede. Bikovima se danas nudi prilika da počnu da vidaju rane i pokušaju da poprave utisak u prvenstvu Rusije. Na noge im dolazi Ural, koji je slavio u prethodnom dvoboju dva rivala minimalnim rezultatom. Bilo kako bilo, gosti iz Jekaterinburga su devet bodova iza Krasnodara, koji se bori za izlazak na međunarodnu scenu. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije