Sve nas spaja humanost – Mozzart pomaže brojnim udruženjima

0
Promotivni tekst
Sve nas spaja humanost – Mozzart pomaže brojnim udruženjima
Foto: Mozzart / Sve nas spaja humanost

Humanost je crvena nit koja se provlači kroz rad brojnih udruženja i misiju društveno-odgovorne kompanije Mozzart.

Lider u oblasti priređivanja igara na sreću i u periodu epidemije nastavio je da pomaže brojnim organizacijama. Iz nedelje u nedelju donacije su stizale na razne adrese, a često kroz akciju “Humanitarni tiket u podne”, po želji uspješnih kladilaca. U prethodnom periodu, nanizali su se dobitni plemeniti listići zahvaljujući sjajnom tipovanju sportista, trenera, novinara, ali i glumaca, umjetnika…

Kroz ovu akciju pomoć je stigla i udruženju „Iskra“ koje okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti. Tokom liječenja, mališanima i njihovim najbližima Roditeljska kuća u Banja Luci je druga kuća.

Sve nas spaja humanost - undefined

Foto: Mozzart: Sve nas spaja humanost

"Jedan dio aktivnosti podmirujemo donatorskim sredstvima, tako da smo zahvalni Mozzartu na pomoći. U kući gdje borave roditelji i djeca uvijek nam nešto treba. Trudimo se da nabavimo sve što je potrebno našim ukućanima, kako bi što manje izlazili vani tokom korone", kaže upravnica Roditeljske kuće, Katica Kerkez.

Putem ove akcije pomoć je stigla i do jedne druge kuće, one Sgurne u Modriči. Naime, Udruženja građana „Budućnost“ u Modriči oformilo je Sigurnu kuću za žene i djecu, žrtve porodičnog nasilja, a ovoj ustanovi potrebna je kontinuirana podrška kako bi svojim korisnicima pružili pomoć.

U prethodnom periodu ova kompanija podržala je i članove federalnog Saveza distrofičara:

Sve nas spaja humanost - undefined

Foto: Mozzart: Sve nas spaja humanost

"Kompanija Mozzart stalno osluškuje potrebe vrijednih i solidarnih ljudi kojima je potrebna podrška na teškom putu i podiže svijest o problemima sa kojima se susreću. Kroz našu akciju „Humanitarni tiket u podne“, uz pomoć poznatih ličnosti, do sada smo uputili donacije brojnim pojedincima i udruženjima. Posebno se trudimo da pomognemo onima kojima je novac potreban za liječenje, a dodatnu pažnju posvećujemo djeci", ističe rukovodilac direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije