Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Barselona 1,18, Atalanta 2,55, Viljem II 1,85!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Barselona 1,18, Atalanta 2,55, Viljem II 1,85!
Foto: Mozzart Sport / Arhiva

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ove srijede bukmejkeri garantuju da će tri interesantna duela današnjeg programa u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

BARSELONA – ELČE (SRIJEDA, 19.00), KEC 1,18

Barselona nikako da uhvati priključak za madridskim rivalima. Taman što je vezala sedam pobjeda u Primeri, u prethodnom kolu je remizirala sa Kadizom i ispustila priliku da smanji zaostatak za Atletikom na šest bodova. Večeras će hvatati posljednji voz. Elče je bio u katastrofalnoj seriji od 16 mečeva bez trijumfa u prvenstvu, ali ga je u prethodnom kolu konačno prekinuo protiv Eibara, sa kojim je sada bodovno poravnat, doduše, odmah ispod crte. Gosti nikada nisu slavili protiv Katalonaca, na osam međusobnih susreta imaju jedan remi i sedam poraza.

ATALANTA – REAL MADRID (SRIJEDA, 21.00), KEC 2,55

Pravi pakao očekuje Real Madrid večeras u Bergamu. Ne toliko zbog toga što je Atalanta u prošloj, debitantskoj sezoni na elitnoj kontinentalnoj smotri pokazala da se ne osvrće pretjerano na rivala preko puta i njegovu istoriju, odnosno što se prethodnih godina profilisala kao nemilosrdna gol-mašina (ima naravno i do toga), već iz prostog razloga što Zidan u Bergamo stiže bez pola tima.

Stoga u timu neće biti promjena. Onih istih 11 koji su se pošteno izmučili na Hoze Zorilji prije četiri dana, klečaće pred Boginjom. Sa jasnim ciljem – da ostanu u životu i kupe vrijeme povrijeđenim igračima kako bi se vratili pred revanš na Alfredo Di Stefanu 16. marta. Kako bi uspjeli u toj namjeri, iskoristićemo onu fudbalsku floskulu, moraće večeras da "poginu" na terenu. Jer Atalanta je i pored povremenih oscilacija i dalje ona stara, nemilosrdna i efikasna. Zapravo, jedino su Inter i Bajern u prosjeku postigli više golova na utakmici od Boginje ove sezone.

VILJEM II – DEN HAG (SRIJEDA, 16.30), KEC 1,85

Derbi začelja igra se u Erediviziji. Viljem II ove sezone nije ni nalik timu koji je prethodne izborio kvalifikacije za Ligu Evrope. Domaćin poslije 22 runde ima svega tri pobjede i 13 bodova na kontu, a u prethodne dvije runde pretrpjela je ubjedljive poraze od Fajenord (5:0) i Utrehta (6:0), te trenutno jedino Venlo ima više primljenih golova. Den Hag je bodovno poravnat sa današnjim rivalom, s tim da ima pobjedu manje u prvenstvu, a bez iste je na prethodnih sedam mečeva u Erediviziji. Tradicija ukazuje na reviju golova, s obzirom da ih je tri ili više bilo na svakoj od prethodnih šest utakmica.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

(Promotivni tekst)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije