Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Midtjylland 1,82, Wolfsburg 1,80, Lion 1,63!

0
Promotivni tekst
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Midtjylland 1,82, Wolfsburg 1,80, Lion 1,63!

Egzaktno, precizno i neoborivo.

Kladionica Mozzart iz svoje ponude je ovog petka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru Superlige Danske, Bundeslige i Lige 1, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.
Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je  Mozzartov sajt najbolja opcija.

OLBORG - MIDTJILAND (PETAK, 19.00), DVOJKA 1,82

Midtjiland nije toliko ubjedljiv kao prethodne sezone u prvenstvu Danske, ali ima opravdanje. Tim iz Herninga igrao je u grupnoj fazi Lige šampiona, a pošto tamo završio takmičenje, može komotno da se fokusira na domaći front. Trenutno je drugoplasiran, sa bodom manje u odnosu na Brendbi, ali su tri vezane pobjede pokazatelj da je uhvatio zalet. To ne može da se kaže za
Olborg, koji je nanizao četiri susreta bez slavlja.

BILEFELD - VOLFZBURG (PETAK, 20.30), DVOJKA 1,80

Bilefeld je u prošlom kolu sve šokirao uzevši bod Bajernu na Alijanc areni. Mogli su igrači Arminije i do cijelog plena s obzirom na to da su bili u prednosti tokom većeg dijela susreta, ali su već ispoljene osilacije u igri naposljetku upropastile čudo. Sada ovu ekipu očekuje duel sa četvrtoplasiranim sastavom Bundeslige, koji u 2021. ima tek jedan poraz, i to na početku godine, odnosno pet pobjeda i tri remija. Vukovi su jedno od najprijatnijih iznenađenja
šampionata i legitimni su kandidati za plasman u Ligu šampiona. Da bi došli do tog cilja sigurno neće prepustiti ništa slučaju u večerašnjoj utakmici.

BREST - LION (PETAK, 21.00), DVOJKA 1,63

Težak je izazov pred Lionom, ali ako ima za cilj da se do kraja bori za titulu prvaka Francuske - a ima - onda mora do tri boda na gostovanju Brestu. Izgovora više nema, naročito poslije prošlonedjeljnog poraza kod kuće od Monpeljea. Da su igrači Rudija Garsije trijumfovali u posljednjem meču, bili bi prvi, a ovako ih je preskočio i PSŽ. Prije tog poraza Momci su bili u seriji od pet uzastopnih pobjeda. I domaći Brest ima svoje uporište u nadi za dobar rezultat. Naime, u prošlom kolu zadržao je lidera prvenstva Lil na 0:0, međutim inače ne blista jer ima samo jednu pobjedu u sedam utakmica prije remija s Dogama.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije