U 69. godini preminuo Miodrag Tešić-Teša

0
Radiosarajevo.ba
U 69. godini preminuo Miodrag Tešić-Teša
Foto: NK Travnik / Miodrag Tešić Teša

Nogometni klub Travnik objavio je na svom Facebook profilu da je preminuo legendarni stoper i trener tog kluba Miodrag Tešić-Teša, koji je živio u Novom Travniku.

Tešić je rođen u Zenici 1955. godine gdje je i počeo nogometnu karijeru u Čeliku, čije je boje branio od 1977. do 1983. godine te jedno vrijeme bio i kapiten zeničkog tima.

Nakon Čelika, karijeru je nastavio u tadašnjem travničkom Borcu, za koji je igrao do 1988. godine. Bio je trener Travnika i Novog Travnika.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

"Sa velikom tugom obavještavamo da nas je zauvijek napustila legenda NK Travnik Miodrag Tešić-Teša. Kao igrač, trener i član Skupštine našeg kluba ostavio je neizbrisiv trag u historiji NK Travnik. Porodici našeg Teše izražavamo najiskrenije saučešće", objavili su iz NK Travnik.

Sa velikom tugom obavještavamo da nas je zauvijek napustila legenda NK Travnik MIODRAG TEŠIĆ - TEŠA. Kao igrač, trener...

Posted by NK Travnik on Wednesday, January 31, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije