Trener Širokog: Nije jednostavno igrati utakmice kada morate pobijediti

0
Fena
Trener Širokog: Nije jednostavno igrati utakmice kada morate pobijediti
Foto: Fena / S press konferencije

U 13. kolu m:tel Premijer lige BiH momčad Širokog Brijega savladala je Rudar iz Prijedora rezultatom 2:1 na Pecari, a nakon utakmice na konferenciji za medije dojmove su iznijeli treneri obje momčadi Jure Ivanković i Marko Tešić.

Trener gostiju Tešić je čestitao Širokom Brijegu na pobjedi i naglasio kako se njegova momčad na Pecaru nije došla braniti.

"Čestitam Širokom na pobjedi. Kao što se vidjelo, nismo se došli braniti, imamo takvu kvalitetu igrača da protiv svakoga možemo izaći visoko i iz takvih situacija dati gol. Široki je jedan dio utakmice diktirao tempo i imao posjed, presudilo je to što imaju kvalitetu i dobro su vođeni. Slijedi nam analiza i priprema za Velež, čestitam mladom kolegi i drago mi je što mu je Široki ukazao povjerenje", kazao je Tešić.

Čampara traži tematsku sjednicu Skupštine KS, uputio inicijativu: "Mora postojati odgovornost"

Čampara traži tematsku sjednicu Skupštine KS, uputio inicijativu: "Mora postojati odgovornost"

Trener Širokobriježana Ivanković je zahvalio Tešiću i izrazio zadovoljstvo pobjedom.

"Čestitam kolegi na vrlo dobro pripremljenoj i odigranoj utakmici, vidjelo se da su se došli nadigravati. Imaju dobar broj ozbiljnih i individualno superiornih igrača, to su iskorištavali na najbolji mogući način. Imali su prilika, bilo je situacija gdje smo mi mogli bolje reagirati, a i mogli smo otići u mirniju luku. Bio je očit grč i pritisak nakon uvodnih rezultata, nije jednostavno igrati utakmice kada morate pobijediti. Skidam kapu svojim igračima, a gostima želim sreću u nastavku prvenstva", naglasio je Ivanković.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije