Tomić nakon pobjedonosnog gola: Imamo se čemu nadati u borbi za titulu

Radiosarajevo.ba
Tomić nakon pobjedonosnog gola: Imamo se čemu nadati u borbi za titulu
Pobjedom nad ekipom Sarajeva u derbiju 8. kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine, Zrinjski se opasno primakao Željezničaru na vrhu tabele, sa mnogo nade u osvajanje titule.

Željezničar u ovom slučaju ima jednu utakmicu manje i bod više, što im itekako daje prednost u ovoj borbi, no i igrači Zrinjskog smatraju da im ova pobjeda daje mnogo nade do kraja prvenstva.

"Sigurno da je bila dobra utakmica i gledatelji su imali šta vidjeti. Oba tima su imali svoje šanse, a mi smo odigrali nešto spretnije i sretnije, što nam je donijelo pobjedu, no ne bi bilo iznenađujuće da je utakmica završena neriješeno. Ipak, u nastavku prvenstva ne ovisimo o sebi i treba sutra sačekati utakmicu u Krupi, da vidimo da li Krupa može utakmicu Željezničaru. Imamo i taj derbi kada Sarajevo igra kući. U svakom slučaju imamo se čemu nadati", kazao je Tomislav Tomić, strijelac pobjedonosnog gola za Zrinjski u izjavi za Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije