Ten Hag dobija pojačanje od 100 miliona eura, vraća se igrač kojeg niko ne želi u svojim redovima

0
Radiosarajevo.ba
Ten Hag dobija pojačanje od 100 miliona eura, vraća se igrač kojeg niko ne želi u svojim redovima
Foto: EPA-EFE / Erik ten Hag

Manchester United, ali i trener Erik ten Hag, definitivno pamte mnogo bolje dane od ovih sada, pa se i sami navijači engleskog velikana često zapitaju da li uopšte može gore.

United nikako ne liči na sebe, a da Crveni đavoli ove sezone nisu opravdali očekivanja, o tome je zaista suvišno i pričati. Trenutno su na osmoj poziciji u engleskoj Premier ligi, ali svakako će morati pakleno dobro da zaigraju ako žele plasman u Ligu prvaka za iduću sezonu.

Preostao je Ten Hagu i njegovim momcima još FA Cup, takmičenje u kojem su jučer eliminisali slabašni Wigan. Ekipi slijedi duel sa Tottenhamom u domaćem prvenstvu pred koji je dobila pojačanje.

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Zapravo, veliko je pitanje da li je to zaista pojačanje. Naime, potvrđeno je da se brazilski nogometaš, Antony, vraća u prvi tim. On je zadobio povredu, te se na kraju ispostavilo da je ista blaže prirode, kako pišu engleski mediji.

Antony, kojeg je Manchester United platio nestvarnih 100 miliona eura (195,4 miliona KM), vjerovatno je pojačanje kakvo trenutno apsolutno nijedan klub ne želi imati, piše AM Sport.

Moglo bi se također reći da Brazilac od svog dolaska nije opravdao niti jedan cent uloženog novca. Ipak, jedino što preostaje navijačima i svima u klubu je nada da će 'proraditi'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije