Sušić nakon poraza: U ponedjeljak imam sastanak s upravom kluba

Radiosarajevo.ba
Sušić nakon poraza: U ponedjeljak imam sastanak s upravom kluba
Turski mediji javljaju da je neizvjesna sudbina Safeta Sušića, trenera Alanyaspora, nakon novog poraza njegovog kluba u Superligi.

U meču 17. kola Alanyaspor je u gostima poražen od Antalyaspora (1:3), čime je nastavljen niz od sedam utakmica bez pobjede. Alanyaspor trenutno zauzima 13. mjesto s 18 bodova.

"Dobro smo ušli u meč. Poveli smo 1:0. Imali smo i nakon gola vrlo dobru priliku, ali je nismo iskoristili. Da smo je realizirali ovaj meč je mogao biti dosta drugačiji", prenosi AA riječi bivšeg bh. selektora.

Sušić je istakao da njegova ekipa prolazi kroz težak period zbog velikog povrijeđenih i kažnjenih fudbalera.

Na pitanje novinara o tvrdnjama da bi mogao napustiti klupu Alanyaspora, Sušić je odgovorio da će u ponedjeljak imati sastanak s klupskim čelnicima.

"O tome šta će se dogoditi, znat ćete uskoro. O budućnosti trenera u turskim ligama se raspravlja dok zabilježe seriju loših rezultata. I mi imamo lošu seriju. Znat ćete sve u ponedjeljak", rekao je Sušić.

Sušić je istakao da njegova ekipa prolazi kroz težak period zbog velikog povrijeđenih i kažnjenih fudbalera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije