Starčević: Uvažavamo Metalleghe, ali idemo po dobar rezultat

Starčević: Uvažavamo Metalleghe, ali idemo po dobar rezultat
/ FOTO: Mahir Sarajlić
Fudbaleri Krupe na Vrbasu u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gostuju kod Metalleghea. S obzirom na to da stadion u Jajcu ne zadovoljava uvjete Premijer lige BiH, utakmica će se igrati na stadionu Pirota u Travniku.

Slobodan Starčević, trener Krupe na Vrbasu ističe kako njegova ekipa može biti zadovoljna remijem protiv Mladosti, ali i da žele dobar rezultat protiv Metalleghea.

"Mi smo planirali da pobijedimo Mladost, ali s obzirom na to kako se odvijala utakmica, prezadovoljni smo bodom. Taj bod nas je držao u radnoj atmosferi i u pripremi za Metalleghe. Idemo u Travnik na neutralan teren. Čak možda imamo i prednost, jer imamo dva igrača koja su igrala u Travniku. U svakom slučaju smatramo da je Metalleghe kvalitetna i iskusna ekipa, što su pokazali i u Zenici, a to neće biti svakome lako", kaže Slobodan Starčević, trener Krupe i dodaje:

"Uvažavamo protivnika, ali igramo na neutralnom terenu i pokušat ćemo da ostvarimo povoljan rezultat. Svi smo zdravi, radili smo dobro tokom čitave sedmice i spremni odlazimo na utakmicu", ističe Starčević.

Utakmica između Metalleghea i Krupe na Vrbasu na rasporedu je danas na stadionu Pirota s početkom od 17 sati i 30 minuta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije