Starčević: Krupa je danas pokazala zašto se nalazi u Ligi za prvaka

Radiosarajevo.ba
Starčević: Krupa je danas pokazala zašto se nalazi u Ligi za prvaka
Screenshot / Slobodan Starčević
Posljednja utakmica 8. kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine ponudila je mnogo uzbuđenja, pa iako je na njoj moglo biti gotovo riješeno pitanje prvaka države, Željezničar nije uspio stići do najpovoljnijeg rezultata.

U ovom kolu, tokom pohoda na titulu, zaustavili su ih nogometaši iz Krupe na Vrbasu, koji su uspjeli "otkinuti" jedan bod timu sa Grbavice i time dodatno zakomplikovati finiš prvenstva.

"Ja mislim da smo mi tokom ove utakmice pokazali da nismo slučajno u Ligi za prvaka. Pokazali smo karakter i mogućnost da se vratimo, ovo je četvrti put da se vraćamo protiv kvalitetnog protivnika u igru. Vraćamo se ne samo u igru, nego smo pokušali i da pobijedimo. Moji momci su danas odradili pravu stvar, okrenuli su pravi list u svoju korist i mislim da ćemo sa Krupom doživjeti još ovakvih dobrih utakmica", kazao je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba Krupe.

On je dodao kako je ova utakmica pokazala svu snagu Krupe, kao i potencijal da u budućnosti naprave još bolje rezultate.

"Mi smo rekli da ćemo mi pokušati da se isprsimo i ligu učinimo što neizvjesnijom. Skupljamo bodove, pa i ako četvrto mjesto ne bude dovoljno za prolazak u Europu, mi smo svjesni da smo napravili dobar rezultat i bez te Europe i da ćemo mi na ovoj dobroj pripremi graditi budućnost za sljedeću sezonu", zaključio je Starčević

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije