Šta se dešava u FK Sarajevo? Iznenadni sastanak Ismira Mirvića i Hordi zla

0
Radiosarajevo.ba
Šta se dešava u FK Sarajevo? Iznenadni sastanak Ismira Mirvića i Hordi zla
Foto: FK Sarajevo / Ismir Mirvić

Nakon velike pobjede u Čitluku protiv Zrinjskom (3:2), na Koševu se polako smiruje situacija. Da je tako dokaz su informacije koje dolaze iz kuloara da je danas održan sastanak predstavnika navijača Fudbalskog kluba Sarajevo, popularnih Hordi zla, i predsjednika FK Sarajevo Ismira Mirvića.

Iz kluba se još nisu oglasili. Šute i navijači - što je svakako dobro, jer se polako "gasi vatra" na relaciji navijači - uprava.

Prema informacijama do kojih smo došli - cijeli sastanak je proteklo u jako dobroj atmosferi.

Švicarska je pobjednik Eurosonga 2024!

Švicarska je pobjednik Eurosonga 2024!

"Pomak je ostvaren, ali do dogovora konkretnog nije došlo. I ovo je super - situacija se popravlja. Uprava FK Sarajevo mora više sluha imati prema navijačima i to je veoma važno. Pobjede, serija pobjeda se želi nastaviti i na sutrašnjoj utakmici protiv Širokog Brijega. To je najvažnija odluka", kažu izvori sa sastanka. 

Kako smo uspjeli saznati - donesena je odluka da se u dogledno vrijeme održi novi sastanak.

Podsjetimo, odnos najvatrenijih navijača Sarajeva i Mirvića narušen je kada je na mjesto trenera doveden Mirza Varešanović.

Navijači su od čelnika kluba tražili i odlazak Ajle Alimanović, direktorice FK Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije