Šta se dešava sa Messijem: Internetom kruži snimak koji je naljutio navijače

0
Radiosarajevo.ba
Šta se dešava sa Messijem: Internetom kruži snimak koji je naljutio navijače
Foto: Twitter / Trenutak sa utakmice

Od kako je iz Barselone stigao u Pariz, Lionel Messi je malo toga ponudio fudbalskim sladokuscima.

Argentinac tokom svog dosadašnjeg boravka na „Parku prinčeva“ najblaže rečeno ne blista i partije koje pruža daleko su ispod njegovog nivoa i renomea.

Nakon 12 odigranih utakmica u francuskoj Ligi 1, Messi je u dresu „svetaca“ upisao pet nastupa i za sada nije uspeo da se upiše u strelce dok je u tri utakmice Lige šampiona uspio da postigne isto toliko pogodaka, piše Blic.rs.

U BiH osnovan novi politički pokret "Svojim putem"

U BiH osnovan novi politički pokret "Svojim putem"

Ipak, ono što navijačima najviše smeta je utisak koji Argentinac ostavlja na terenu, tj. njegov govor tijela koji često odaje odsutnost i nezainteresovanost.

Nakon prvenstvene utakmice sa Lilom, koju je PSG dobio rezultatom 2:1, internetom kruži snimak koji je propisno naljutio pristalice tima iz Pariza.

Na tom snimku vidi se kako Messi bezbrižno stoji kod polukruga pred šesnaestercem godstiju i posmatra akciju svojih saigrača, Nejmara i Kilijan Mbapea na levom krilu.

Nakon što Brazilac nije uspio da prodre u kazneni prostor rivala on vraća loptu Mbapeu, koji kraj leve aut linije pokušava da se otarasi svojih čuvara. Za to vrijeme Messi nepomično stoji na istoj tački, bez vidljive namjere da se priključi akciji i ponudi se mladom Francuzu kao opcija za pas.

Ovo je ozbiljno razljutilo navijače PSG-a koji ističu da je se Messi ponio previše indolentno, a jesu li u pravu procijenite i sami.

Portali ne smiju prikazivati snimke sa utakmica, iz tog razloga, scenu sa Messijem možete pogledati na linku OVDJE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije