Tužni Messi odbio se rukovati s trenerom

0
Radiosarajevo.ba
Tužni Messi odbio se rukovati s trenerom
Foto: Twitter / Detalj s utakmice PSG- Lyon

Iako je Paris Saint-Germain pobijedio Lyon rezultatom 2:0, zvijezda pobjedničkog kluba nije krila razočarenje i ogorčenje. 

Lionel Messi je bio ogorčen zbog toga što je zamijenjen, piše britanski ESPN. Detalj o kojem pišu sportski mediji je činjenica da se Messi na utakmici odbio rukovati s trenerom Mauriciom Pochettinom.

Obzirom da je PSG meč počeo s Messijem, Neymarom i Kylianom Mbappeom u napadu prvi put u ligi, ovaj trojac u ofanzivi nije impresionirao igrom.

Pomozi.ba i ove godine pomaže maturanticama: Odjeća, obuća i nakit za svečane prilike

Pomozi.ba i ove godine pomaže maturanticama: Odjeća, obuća i nakit za svečane prilike

Pochettino je u 74. minuti prekinuo domaći debi Messija u pokušaju da promijeni stvari i to mu je uspjelo budući da je Mauro Icardi ušao s klupe i zabio gol za pobjedu.

Ali, Messi je bio vidno uznemiren kada je napuštao teren zbog odluke svog trenera. Odbio je rukovanje i uputio mu pogled pun bijesa.

Brojni korisnici društvenih mreža komentarisali su ovu scenu, a naročito na Twitteru. Ipak, neki od njih razumiju da se Argentinac tek počeo snalaziti u Francuskoj...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije