Ovo se nikada nije desilo u BiH: Evo zašto je isključen igrač Sarajeva

3
Radiosarajevo.ba
Ovo se nikada nije desilo u BiH: Evo zašto je isključen igrač Sarajeva
FOTO: Screenshot / Anel Hebibović dobio crveni karton tokom meča Radnik - Sarajevo

Anel Hebibović je isključen na utakmici Radnika iz Bijeljine i Sarajeva, a izvještaj sa utakmice 16. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine otkrio je šta je fudbaler bordo kluba poručio sudijama.

Hebibović je bio na klupi za rezervne igrače, a prigovorio je na jednu od sudijskih odluka. U zvaničnom sudijskom izvještaju se navodi da je fudbaler Sarajeva psovao pomoćnom sudiji. Ono što je još više privuklo pažnju u izvještaju su riječi delegata da je Hebibović prilikom izlaska s terena rekao "je*o vas predsjednik Vico (Zeljković op. a.) u pi*ku".

"Iz tehničkog prostora je vrijeđao prvog pomoćnog sudiju, gdje mu se obratio riječima: 'Pi*ka ti materina, je*em ti majku što nisi mahao.' Nakon isključenja igrač kada je napustio tehnički prostor u ulazu u tunel okrenuo se prema terenu, te se obratio riječima: 'Je*o vas predsjednik Vico u pi*ku' nakon čega je ušao u tunel i napustio granice terena za igru”, navodi se u zapisniku sa utakmice.

Uspješno održana porodična poklon zabava 'Pjevajmo Sarajevu u Pionirskoj dolini'

Uspješno održana porodična poklon zabava 'Pjevajmo Sarajevu u Pionirskoj dolini'

Podsjetimo, Sarajevo je pobijedilo na Gradskom stadionu sa 1:0 golom Andreja Đokanovića.

Utakmica je igrana po izuzetno teškim uslovima jer je teren bio potopljen kišom koja neprestalno pada danima širom Bosne i Hercegovine. Fudbaleri praktično nisu mogli odigravati pasove, već se igra većinom svodila na 'nabijanje' lopte.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije