Srijeda je dan za fudbalske sladokusce, 'zakucajte' se za fotelje i pratite tri derbija

0
Radiosarajevo.ba
Srijeda je dan za fudbalske sladokusce, 'zakucajte' se za fotelje i pratite tri derbija
Foto: EPA-EFE / Srijeda je dan za fudbalske sladokusce

Ako pogledamo raspored fudbalskih utakmica za ovu srijedu, onda s pravom možemo reći da fudbalski sladokusci s nestrpljenjem iščekuju taj dan.

Širom Europe na rasporedu su veliki derbiji.

Jedini je problem što će se ti mečevi preklapati kada govorimo o terminu prikazivanja, pa nećemo moći gledati svaki od početka do kraja, barem ne u live prijenosu.

Ubistvo na Manjači: Muškarac ubijen udarcima u glavu, uhapšen osumnjičeni

Ubistvo na Manjači: Muškarac ubijen udarcima u glavu, uhapšen osumnjičeni

Za početak, od 20 sati, će na teren stadiona King Fahd i Riyadhu izaći fudbaleri Barcelone i Real Madrida koji će odmjeriti snage u polufinalu Superkupa Španije.

45 minuta nakon toga, na Tottenham Hotspur stadionu u Londonu meč polufinala Liga kupa Engleske počet će Tottenham i Chelsea.

15 minuta kasnije u Milanu, na Giuzeppe Meazza stadionu, snage će u finalu Superkupa Italije odmjeriti Inter i Juventus.

Kladionica MOZZART, kao i uvijek, nudi odlične kvote na sve ove mečeve.

Real Madrid je favorit protiv Barcelone s kvotom 2,05, Inter je favorit protiv Juventusa s kvotom 1,85, a u meču Tottenhama i Chelseaja Plavci imaju ulogu blagog favorita s kvotom 2,65.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije