Sramotan potez engleskog golmana: Umjesto u karantinu završio s bocama piva u ruci

Radiosarajevo.ba
Sramotan potez engleskog golmana: Umjesto u karantinu završio s bocama piva u ruci
Foto: Sun / Jordan Pickford

Prvi čuvar mreže Evertona i reprezentacije Engleske Jordan Pickford u petak je viđen na bokserskom događaju, iako je prvi tim dobio slobodno jer su treninzi otkazani. Igračima je rečeno da ostanu kod kuće u samoizolaciji, jer je jedan od igrača imao simptome koronavirusa.

Pickford je i sam potvrdio da, suprotno pisanjima medija nije u samoizolaciji, pa se očigledno potrudio da to i pokaže odlaskom na boks meč.

"Bio sam sa porodicom na bokserskom događaju. Nedavno je boks klub iz mog kraja imao požar i u saradnji sa mojim sponzorima pomogao sam im da stanu na noge. Ovdje je mnogo mladih boksera koji treniraju, to pomaže i lokalnoj zajednici. Obećao sam im da ću doći, ali sam prije dolaska razgovarao sa klupskim ljekarom da bih bio siguran da je to u redu", poručio je Pickford.

Jordan Pickford - undefined

Pickford je trebao da bude u samoizolaciji u svom apartmanu, ali on se odlučio prekršiti pravilo i uživati u ispijanju alkoholnih pića, zbog čega bi sada mogao da bude kažnjen.

Sebe je izložio potencijalnoj zarazi koronavirusom, koji je već pogodio brojne igrače i sportske radnike širom Europe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije