Sloboda i Velež zatvaraju 16. kolo, Rođeni žele izaći iz opasne zone

0
Radiosarajevo.ba
Sloboda i Velež zatvaraju 16. kolo, Rođeni žele izaći iz opasne zone
FOTO: Fena / Ilustracija

Danas se igra posljednji susret 16. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine a na Tušnju odmjeriti će snage Sloboda i Velež.

Sloboda igra veoma dobro ove sezone, dok gostujuća ekipa je u velikoj rezultatskoj krizi.

Pobjedom Tuzlaci će imati priliku da se vrate na diobu trećeg mjesta na tabeli, dok Rođeni su s druge strane neprepoznatljivi i pobjedom žele pobjeći od opasne zone. 

U Zemaljskom muzeju BiH otvorena izložba "Monumental" fotografa Ziyaha Gafića i Tomasa van Hutrivea

U Zemaljskom muzeju BiH otvorena izložba "Monumental" fotografa Ziyaha Gafića i Tomasa van Hutrivea

Podsjetimo, nakon poraza od Radnika, Feđa Dudić je podnio ostavku, međutim Upravni odbor mostarskog kluba istu nije prihvatio.

U klubu sa Tušnja atmosfera je znatno bolja. Sloboda je neporažena u posljednje četiri utakmice i nadaju se da će ostvariti dobar rezultat.

Velež u Tuzlu stiže u velikim problemima a zbog kartona utakmicu će propustiti Mehmed Ćosić, Samir Zeljković i Nemanja Anđušić za goste, dok domaći neće moći računati na Miloša Karišika.

Utakmica se igra od 18 sati, a direktan prijenos je na Areni Sport 1 BiH.

Kladionica Mozzart objavila je kvote za ovaj meč.

Sloboda je favorit i kvota na pobjedu Tuzlaka je 2.15. Na remi kvota je 3.00, dok oni koji vjeruju u pobjedu Veleža mogu odlično zaraditi - kvota je 3.50.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije