Senad Repuh: 'Nažalost, nije bilo naših Hordi, možda bi nam oni pomogli u ovom momentu'

2
Radiosarajevo.ba
Senad Repuh: 'Nažalost, nije bilo naših Hordi, možda bi nam oni pomogli u ovom momentu'
Foto: FK Sarajevo / Senad Repuh

Sarajevo i Željezničar su remizirali u gradskom derbiju na Koševu. Bordo tim sigurno ima manje razloga za zadovoljstvo jer je vodio sa 2:0, a primio gol u nadoknadi za 2:2.

Senad Repuh, pomoćnik šefa stručnog štaba Sarajeva, koji je sinoć i vodio ekipu s klupe usljed suspenzije Mirze Varešanovića, prenosi SCsport.

"Zaista je teško izgubiti na ovaj način bodove koje ste, da tako kažem, tokom igre zaslužili. Imali smo prilika, nismo na vrijeme iskoristili te šanse. Vodili smo 2:0, znali smo da je to jako nezgodan rezultat. Željo se u drugom poluvremenu uspio vratiti. Znali smo da su opasni iz prekida. Na kraju ostaje žal za ispuštenim bodovima, iako u konačnici možda ovaj bod više nama ide na ruku nego Željezničaru, ali sve u svemu ne možemo biti zadovoljni", kazao je Repuh nakon susreta, te dodao:

Bila jednom Vila Sarajeva: Prije 32 godine zločinci su ubili dr. Silvu Rizvanbegović

Bila jednom Vila Sarajeva: Prije 32 godine zločinci su ubili dr. Silvu Rizvanbegović

"Drago nam je da je danas ambijent bio pravi, kakav zaslužuje derbi. Nažalost, naših Hordi nije bilo, možda bi nam oni pomogli u ovom momentu, dali nam više snage, ali eto šta je tu je. Idemo dalje, ostaje još šest bodova u igri. Idemo ka svom cilju, vjerujem da možemo ostvariti izlazak u Evropu".

Otkrio je da je ekipa imala i kadrovskih problema:

"Hamza Čataković je jučer doživio povredu, tako da nismo mogli na njega računati".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije