Sarajevo ponovo remiziralo: Tino Sven Sušić debitovao u bordo dresu

Radiosarajevo.ba
Sarajevo ponovo remiziralo: Tino Sven Sušić debitovao u bordo dresu
Foto: FK Sarajevo / S priprema FK Sarajevo u Antaliji

Nogometaši Sarajeva ponovo su remizirali na pripremama u Antaliji. Ovoga puta puleni trenera Vinka Marinovića  odigrali su susret bez golova protiv kazahstanskog Tobola, u posljednjem kontrolnom meču u Turskoj. 

Vinko Marinović je u ovome meču priliku dao većini fudbalera, a debi je upisao i Tino Sven Sušić, koji je igrao u drugom poluvrememu.

U duelu u kojem bnije bilo velikih prilika, najbolju je propustio Haris Handžić na početku drugog dijela kada njegov udarac iz blizine nije završio u mreži. 

Sarajevo je tako okončalo pripreme u Turskoj s tri remija. U prvoj i trećoj utakmici u Antaliji odigrali su bez golova sa ukrajinskom Desnom i danas sa Tobolom, dok je u drugom meču remizirao 2:2 sa Radničkim iz Niša.

Sarajevo: Kovačević, Šerbečić, Dupovac, Hodžić, Salčin, Oremuš, Miličević, Rahmanović, Tatar, Velkoski, Ahmetović.

Drugo poluvrijeme Sarajevo je igralo u sljedećem sastavu: Kovačević, Dupovac, Miličević, Šabanović, Salčin, Sušić, Oremuš (Đokanović), Rahmanović (Mustedanagić), Tatar (Cruz), Jukić i Handžić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije