Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić: Danas je veliki dan za naš klub

3
Radiosarajevo.ba
Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić: Danas je veliki dan za naš klub
Foto: FKSarajevo.ba / Sabrina Buljubasic

Direktorica Fudbalskog kluba Sarajevo Sabrina Buljubašić oglasila se na sjednici Općinskog vijeća Centar.

Buljubašić je na važan dan za FK Sarajevo kada se potpisuje zakup stadiona Asim Ferhatović Hase poručila kako se bordo tim obavezao ugovorom o tome da će uložiti vlastita sredstva u renoviranje stadiona.

Osim toga, direktorica FK Sarajevo je istakla kako je stadion u lošem stanju i da proces renoviranja neće biti lagan.

Danas je veliki dan za naš klub. Stadion Asim Ferhatović Hase je naš oduvijek i ne može se klub razdvojiti od Koševa. Historija našeg grada pisala se i piše se na tom mjestu.

Nažalost, posljednje dvije godine historiju smo pisali na drugim mjestima. Sarajevo igra europske utakmice daleko od svog doma i navijača. Nadamo se da uz vašu pomoć stavljamo tačku na ovaj problem. Klub ima jasan plan – renoviranje.

Ugovorom smo se obavezali da brzo ispunimo uvjete za kategoriju 4, te da Koševo bude na raspolaganju svima. Pojedincima, reprezentaciji, djeci ovog grada. Znamo da taj proces neće biti lagan. Stadion je u jako lošem stanju i promjene neće moći odmah”, istakla je Buljubašić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije