Roma uz posebnu animaciju prikazala Džekin gol

Radiosarajevo.ba
Roma uz posebnu animaciju prikazala Džekin gol
Foto: EPA-EFE/Radiosarajevo.ba / Edin Džeko

Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, ispisao je nove stranice historije u svojoj karijeri.

Nedjeljna utakmica protiv Milana bila je 190. u dresu Rome.

Roma je na svojoj Facebook stranici čestitala Džeko na ovom jubileju.

Dijamant zatresao mrežu Milana: Džeki ni zaštitna maska nije smetala

U Rimu na stadionu Olimpico u ovom trebnutku se igra utakmica između Rome i Milana. Pola sata prije kraja jednog od derbija Serie A Rimljani vode sa 2.1. Igračla se 38. minuta kada je Vučica izvodila korner s desne strane. U gužvi u kaznenom prostoru, najbolje se snašao naš Edin Džeko koji je majstorski glavom loptu poslao u mrežu Milana.

Romin zvanični profil na engleskom jeziku objavio je gol koji je Dijamant postigao kroz posebnu animaciju. Džeko je pogodak postigao za vodstvo Rome od 1:0, što mu je bio peti gol u ovoj sezoni, a Vučica je vodeći gol protiv Milana predstavila kroz posebnu animaciju u kojoj se na jedan potpuno drugačiji način može pogledati Džekin gol.

Roma se trenutno nalazi na petoj poziciji Serije A sa 16 osvojenih bodova, jedan manje od Napolija koji je četvrti i četiri manje od Atalante koja je na izuzetno dobroj trećoj poziciji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije