Roma u gostima kod Cluja: Hoće li zaigrati Džeko?

0
Radiosarajevo.ba
Roma u gostima kod Cluja: Hoće li zaigrati Džeko?
Foto: EPA-EFE / Edin Džeko

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Rome Edin Džeko je nakon sedamnaest dana negativan na koronavirus.

Dijamant bi se trebao ekspresno vratiti u ekipu rimskog tima i to je, između ostalog, trener Rome Paulo Fonseca i najavio uoči duela s Clujom u Europskoj ligi. 

"Edin je trenirao sa ekipom samo dva dana i to bez prevelikog intenziteta. Ipak, kod kuće nije prestajao sa treninzima. Mislim da ću mu dati šansu u određenom dijelu utakmice, a zatim ćemo donije odluke za meč sa Napolijem", rekao je Fonseca.

Ipak, italijanski mediji pišu kako će Fonseca najvjerovatnije poštedjeti svog kapitena na gostovanju u Rumuniji, iako ga je odlučio uvrstiti u igrački kadar za ovaj susret. 

Rimljani poslije tri odigrana kola u Europskoj ligi zauzimaju prvo mjesto na tabeli sa sedam bodova, dok po četiri boda imaju Cluj i Young Boys.

Fonseca je najavio da od ove utakmice očekuje samo pobjedu i tri boda. 

"Glavni zadatak je pobjeda. Za nas je ovaj meč jako bitan, želimo tri boda. Bit će teško, ali idemo na pobjedu", dodao je Fonseca. 

Podsjećamo, utakmica između Rome i Cluja se igra se večeras s početkom u 21 sat.

Prema kladionici MOZZART, Rimljani su apsolutni favoriti. Kvota na pobjedu gostiju je 1,70, na remi 3,70, a na trijumf Cluja 5,20.

Kompletnu ponudu kladionice MOZZART pogledajte na OVOM LINKU.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije