Revanš utakmice: Roma sa Džekom brani prednost protiv Ajaxa

0
Radiosarajevo.ba
Revanš utakmice: Roma sa Džekom brani prednost protiv Ajaxa
Foto: EPA-EFE / Manchester United Granada

Sve četiri revanš utakmice četvrtfinala Evropske lige bit će odigrane večeras u terminu od 21 sat.

Na velikom je ispitu Dinamo, koji je u prethodnoj rundi senzacionalno izbacio Tottenham nakon zaostatka iz prve utakmice. Ovog puta Zagrepčani također su u minusu, Villarreal će na svom terenu Španiji braniti prednost od 1:0.

“Glupo je reći, ali našu najveću šansu vidimo u rezultatu koji imamo. Nema više kalkulacija. Ono što smo imali izgubiti, izgubili smo ovdje, a sada možemo samo dobiti. Zadatak je vrlo jednostavan – pobijediti. Bez obzira na ishod prve utakmice mi zaista živimo lijepe dane, a momčad je motivirana i raspoložena. Ne idemo tamo s bijelom zastavom. Od prvog do zadnjeg svi vjerujemo da možemo napraviti još jedan podvig”, kaže Dinamov trener Damir Krznar.

Roma je praktično već zakoračila u polufinale, s obzirom da su Rimljani slavili u Amsterdamu protiv Ajaxa (1:2). No, sigurno je da nizozemski velikan ne dolazi s bijelom zastavom na Olimpico. Očekuje se i nastup našeg Edina Džeke, kojeg je trener Paulo Fonseca poštedio nedavnog meča protiv Bologne upravo kako bi bio spreman za obračun s Kopljanicima, piše SportCentar.

AS Roma - undefined

Foto: EPA-EFE: AS Roma

Slavia u Pragu dočekuje Arsenal, s kojim je odigrala senzacionalnih 1:1 u Londonu. Bit će svakako zanimljivo vidjeti mogu li Česi kreirati novo iznenađenje i eliminisati puno skuplji sastav Topnika.

Manchester United se doima kao najsigurniji putnik u polufinale. Crveni đavoli su domaćini Granadi, koju su u gostima savladali sa 0:2.

Sve utakmice možete pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je za ove utakmice pripremila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Manchester Uniteda 1,50 , neriješeno 4,10, a na pobjedu Granade 7,00

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Revanš utakmice četvrtfinala Evropske lige:

Roma – Ajax (prvi meč 2:1)

Manchester United – Granada (2:0)

Villarreal – Dinamo (0:1)

Slavia – Arsenal (1:1)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije