Real bi ovo moglo skupo koštati? Modrić se ovih dana zamjerio kome nikako nije smio

1
Radiosarajevo.ba
Real bi ovo moglo skupo koštati? Modrić se ovih dana zamjerio kome nikako nije smio
Foto: EPA - EFE / Luka Modrić

Iskusni veznjak Luka Modrić je proteklih 10-ak dana proveo s reprezentacijom Hrvatske, a već danas ga očekuju nove klupske obaveze sa Real Madridom.

Hrvatska je imala pozitivan učinak tokom oktobarskog okupljanja. Savladana je Škotska rezultatom 2:1, dok su u Poljskoj popularni ‘Vatreni’ remizirali (3:3). Modrić je naravno nastupio u oba susreta.

Legendarni nogometaš sredine terena se našao u centru pažnje nakon duela s Poljacima, a nakon što je otvoreno kritikovao sudiju Hernandeza Hernandeza zbog isključenja Dominika Livakovića.

Pomicanje kazaljki na satu: Evo kada prelazimo na zimsko računanje vremena

Pomicanje kazaljki na satu: Evo kada prelazimo na zimsko računanje vremena

Ono što je posebno zanimljivo jeste to da će se Modrić i Hernandez naći oči u oči i to baš večeras, 19. oktobra na Balaidosu pošto je upravo taj sudija delegiran da sudi okršaj Celte i Reala u Vigu što gostima nikako nije dobro sjelo.

Kako saznaje izvor jako blizak ‘Kraljevima’, Defensa Central, odluka da Hernandez bude delegiran za meč sa Celtom, donijela je pravu nervozu u svlačionici Reala i već sada strahuju od novih greški, posebno poslije Lukinih riječi.

"Bilo je dosta situacija u kojima je sudac mogao bolje suditi. Znam ga iz španske lige, navikao sam na njegovo suđenje", rekao je Modrić o Hernandezu nakon Poljske.

Ovaj arbitar je inače poznat po tome da nije naklonjen Real Madridu te vrlo često na utakmicama ‘Kraljevskog kluba’ donosi kontroverzne odluke koje baš i njima ne idu u korist, piše am sport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije