Prva zvijezda Chelsea želi saslušati ponudu Real Madrida

Anadolija
Prva zvijezda Chelsea želi saslušati ponudu Real Madrida
/ Pogodak Hazarda (Facebook/Chelsea)
Jedan od ključnih fudbalera Chelseaja Eden Hazard (26) izjavio je kako bi saslušao moguću ponudu Real Madrida, ali i dodao da bi za "plavce" mogao igrati još mnogo godina.

Belgijski reprezentativac, koji je tokom jučerašnjeg treninga reprezentacije slomio desni gležanj, sve se više dovodi u vezu s 12-ostrukim prvakom Evrope Realom iz Madrida.

"Ako nekada odem u Real Madrid, mogao bih završiti na klupi. Želim najbolje rješenje za sebe", izjavio je Hazard za list "Het Laatste Nieuw" i dodao: "Proteklih godina svi su pričali o PSG-u, ove godine o Real Madridu, naredne godine će biti neki drugi klub."

Dvadesetšestogodišnji veznjak, koji je u junu 2012. iz Lillea prešao na Stamford Bridge, jedan je od ključnih igrača koji je londonskom klubu pomogao da osvoji Premier ligu protekle sezone. 

Na pitanje da li bi mogao napustiti Chelsea, Hazard je kazao da se u fudbalu nikad ne zna, ali da o tome ne razmišlja.

"Igrač sam Chelseaja. Imam još tri godine ugovora s klubom. Još uvijek mi nisu ponudili novi ugovor, ali to se može desiti. Vidjećemo nakon odmora", kazao je Hazard. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije