Promocija bez premca: Pjanić u historiju ušetao sa zastavom BiH na kopačkama

Radiosarajevo.ba
Promocija bez premca: Pjanić u historiju ušetao sa zastavom BiH na kopačkama
Velikim trijumfima u dva meča sa Monacom, Stara dama iz Torina uspjela je stići do samog vrha Europe, plasiravši se u finale Lige prvaka, a naravno u velikom slavlju važnu ulogu imao je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Iako ni u jednom od ova dva meča nije uspio da se upiše u listu strijelaca, sjajni veznjak dao je veliki doprinos u pobjedi Juventusa, koji je večerašnjom pobjedom od 2:1 uspio postati prvi ovosezonski učesnik velikog finala.

Trećeg juna Pjanić i društvo će u Cardiffu dočekati boljeg iz susreta Real Madrid - Atletico Madrid, a sigurno će to biti sjajna reklama za našu domovinu, jer je Pjanić tek treći bh. učesnik finala Lige prvaka.

Ipak, već u finišu meča Pjanić je na odličan način promovirao BiH, dok je izvodio slobodni udarac pred sam kraj susreta. Iako je lopta poslije udarca završila u korneru, važni su bili trenuci ranije u kojima su prikazane kopačke sjajnog veznjaka, te na njima zastava BiH.

Ponosni na našeg ponajboljeg nogometaša, svi ćemo sa velikim oduševljenjem zasigurno čekati 3. jun i finale Lige prvaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije