Pique stigao u posjetu sinovima: Izgledom je iznenadio mnoge

0
Radiosarajevo.ba
Pique stigao u posjetu sinovima: Izgledom je iznenadio mnoge
Foto: Twitter / Gerard Pique

Shakira (46) početkom aprila snimljena je kako sa sinovima napušta Barcelonu i odlazi s njima u Miami, a njezin bivši dečko Gerard Pique (36) prije nekoliko dana je 'uhvaćen' na aerodromu upravo u tom američkom gradu.

Umirovljeni nogometaš odlučio je nakon romantičnog putovanja s djevojkom Clarom Chijom Marti (23) u Dubai, provesti neko vrijeme sa sinovima Sashom (10) i Milanom (8). Pique je bio u ležernom izdanju, trapericama, majici kratkih rukava i tenisicama te je nosio sunčane naočale. Nije bio raspoložen za davanje izjava okupljenim novinarima.

Kako piše španjolska Marca, Gerard je došao bez djevojke jer je tako zahtijevala Shakira, a provest će samo pet dana sa sinovima, iako je ranije bilo dogovoreno 10. Ipak, sljedeći put će dobiti vrijeme sa Sashom i Milanom koje su dogovorili preko advokata.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Inače, Pique je privukao na aerodromu mnogo pozornosti svojim izgledom. Dio javnosti komentira da izgleda zapušteno i da je nabacio koji kilogram, a u isto vrijeme njegova bivša djevojka Shakira izgleda fantastično.

Podsjetimo, upravo je Shakirino preseljenje u Ameriku bila najveća prepreka u pregovorima nje i Gerarda oko skrbništva nad djecom. Nakon nekog vremena uspjeli su postići dogovor.

'Svaki roditelj ima odgovornost pokušati učiniti najbolje za svoju djecu. Radi se o njihovoj zaštiti. To je posao svih roditelja sa svojom djecom. To je ono na što sam fokusiran i to je moj posao kao oca', rekao je ranije Pique za El Pais.

Šta je Shakira radila na svom tijelu: Pjevačica iznenadila priznanjem o plastičnim operacijama

Šta je Shakira radila na svom tijelu: Pjevačica iznenadila priznanjem o plastičnim operacijama

Navodno je nogometaš popustio i na nagovor svojih roditelja koji nisu htjeli da njihov prekid utječe na Sashu i Milana, iako im teško pada što im unuci odlaze na drugi kraj svijeta.

Kako su pisali strani mediji, Shakira se ranije htjela preseliti u Ameriku zbog lošeg zdravstvenog stanja njezinog 91-godišnjeg oca Williama Mebaraka Chadida. To je objavljeno prije nego što je njezina majka Nidia del Carmen Ripoll Torrado hospitalizirana u Barceloni nakon što joj je pronađen krvni ugrušak u nozi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije