Petrović: Propustili smo veliku šansu, ali se i dalje nadamo tituli

Radiosarajevo.ba
Petrović: Propustili smo veliku šansu, ali se i dalje nadamo tituli
Iako su se nadali da će uspjeti napraviti novi, veliki korak ka osvajanju titule prvaka BiH, u okviru 8. kola Lige za prvaka, remijem u Vrbasu na Krupi nogometaši Željezničara nisu uspjeli napraviti veliko slavlje ovog vikenda.

Ovaj remi dosta im otežava posao do kraja prvenstva i otvara priliku da Zrinjski i Sarajevo ugroze njihovo vodstvo na tabeli, no i dalje najveće šanse imaju upravo Plavi sa Grbavice.

"Mi smo mogli sigurno da napravimo jedan divovski korak i ovo se događa već dva-tri puta da doživimo paralizu pred fenomenalnim korakom. Sigurno smo mogli sa tri boda da ovo prvenstvo zapečatimo, međutim mi imamo još uvijek dva boda prednosti, trebaju nam četiri boda iz posljednje dvije utakmice i mi se i dalje nadamo tituli", mišljenja je Slavko Petrović, šef stručnog štaba.

On je dodao kako je Krupa pokazala veliko požrtvovanje danas i kako su uzeli neke važne bodove Željezničaru.

"Možda nemaju dugu tradiciju, ali igrači izgaraju na terenu i nisu oni bezveze u play-offu i nisu bezveze uzeli toliko bodova", zaključuje Petrović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije