Petrović pred Zetu: Ako ponovimo igru s Grbavice bit će nam puno lakše

Radiosarajevo.ba
Petrović pred Zetu: Ako ponovimo igru s Grbavice bit će nam puno lakše
Nakon sjajnog meča na stadionu Grbavica, ekipa FK Željezničara u četvrtak će gostovati kod ekipe Zete, u okviru prvog pretkola Europske lige.

Plavi će u Crnoj Gori pokušati odbraniti pobjedu od 1:0, te navijači polažu velike nade u izabranike Slavka Petrovića.

Debitant iz utakmice na Grbavici Daniel Graovac pokupio je dobre ocjene publike za prvi nastup, a istaknuo je nadu da će s napretkom nastaviti i u narednim utakmicama.

"Sigurno da su očekivanja prolaz u drugi krug takmičenja. Najvažnije je da postignemo gol, tada bismo jednom nogom već bili u drugom pretkolu. Zadovoljan sam svojom igrom, sigurno da može još puno bolje, ali zadovoljan sam i trenutnim stanjem. Drago mi je što me ekipa prihvatila dobro i što je debi završio pobjedom", kazao je Graovac.

Slavko Petrović je bio zadovoljan partijom tima u prvom meču i istakao je nadu da će tako Željezničar odigrati i revanš.

"Ja mislim da smo odigrali jednu jako dobru utakmicu što se tiče zalaganja, volje i želje i ako to uspijemo ponoviti u Titogradu, bit će nam puno lakše. Nadam se da ćemo proći u sljedeći krug takmičenja"; kazao je Petrović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije