Perić: Vidio sam suze u očima Baždarevića kada smo ulazili na Grbavicu

Radiosarajevo.ba
Perić: Vidio sam suze u očima Baždarevića kada smo ulazili na Grbavicu
Nogometaši reprezentacije Bosne i Hercegovine obavljaju posljednje poripreme za duel s reprezentacijom Belgije, u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo naredne godine u Rusiji.

Izabranici Mehmeda Baždarevića danas su odradili i prvi trening na stadionu Plavih s Grbavice, a javnosti se obratio njegov pomoćnik Dragan Perić.

On je istaknuo kako se među igračima osjeća pritisak, ali da su svi spremni za utakmicu u subotu.

"Pred nama je veoma važna utakmica, koja donosi mnogo toga. Ipak, to su igrači koji su igrali mnogo važnih utakmica u životu i jedva čekaju izaći na teren. Svi su spremni, tako da nemamo tih problema", kazao je Perić.

Dodao je i kako prate vijesti iz belgijskog tabora, te da stručni štab raduje da su neki od ponajboljih igrača u odličnoj formi, kao što je to slučaj s Džekom i Kolašincem. 

Za kraj je kazao kako u mnogim igračima Grbavica budi posebne emocije, a najviše kod selektora Baždarevića koji je i zaplakao.

"Prilikom dolaska na teren stadiona Grbavica vidio sam suze u očima selektora Baždarevića. Nadam se da će Grbavica donijeti sreću", zaključio je Perić.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije