Payet: Nisam imao namjeru da povrijedim Ronalda

Radiosarajevo.ba
Payet: Nisam imao namjeru da povrijedim Ronalda
Francuski fudbaler Dimitri Payet rekao je danas da nije imao namjeru da povrijedi Portugalca Cristiana Ronalda, koji je zbog toga morao u 25. minutu da završi finale Evropskog prvenstva.

Ronaldo je povrijedio koljeno poslije duela sa Payetom, pokušao je da se vrati na teren poslije intervencije doktora, ali je i pored velike želje morao u suzama da zatraži izmjenu.

"To je bio samo duel i ništa više. Želio sam da vratim loptu u svoj posjed i nisam imao namjeru da ga povrijedim. Nikada nisam bio loš momak na terenu i nema sumnje da nisam imao loše namjere", rekao je Payet poslije poraza od Portugala (1:0) u finalu Evropskog prvenstva.

Payet je dodao da je jako razočaran rezultatom, istakavši da je nezaslužen.

"Imali smo veći posjed i bolje šanse, ali nismo uspjeli da postignemo gol koji bi vjerovatno riješio sve dileme. To su oni učinili i bilo je praktično nemoguće da se vratimo. Surovo smo kažnjeni", zaključio je odlični vezista West Hama, javlja Tanjug.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije