Ogorčenom Halilhodžiću je "prekipjelo": Ja ovo više ne mogu podnijeti!

1
Radiosarajevo.ba
Ogorčenom Halilhodžiću je "prekipjelo": Ja ovo više ne mogu podnijeti!
Foto: EPA / Ogorčenom Halilhodžiću je "prekipjelo": Ja ovo više ne mogu podnijeti

Već sedmicama traju špekulacije o tome hoće li Vahid Halilhodžić voditi Maroko na Svjetskom prvenstvu u Kataru ove godine.

Maroko će na prvenstvu svijeta igrati u grupi s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, no pravo je pitanje hoće li u Kataru biti i legendarnog trenera na klupi marokanske reprezentacije.

Podsjetimo, Halilhodžić je ranije iz reprezentacije izbacio Hakima Ziyecha, Aminea Harita i Noussaira Mazraouija zbog nediscipline, a sada čelnici Saveza traže povratak najvećih zvijezda u reprezentaciju.

Ko je žena koja je lupila šakom o sto i 'ušutila' Vučića na sjednici Vijeća sigurnosti UN?

Ko je žena koja je lupila šakom o sto i 'ušutila' Vučića na sjednici Vijeća sigurnosti UN?

Marokanski magazin Sport 360 navodi i da je imenovanje portugalskog trenera Andrea Villas-Boasa spremno ako Halilhodžić ne odgovori pozitivno na ovaj ultimatum.

"Predmet sam kampanje kritika i umjesto da pričaju o mom učinku i uspjehu, priča se o mojoj smjeni. Ne mogu više podnijeti ovu situaciju", rekao je Halilhodžić za list Kooora.

Danas bi se trebao održati ključni sastanak Halilhodžića i čelnika Saveza.

"Trenutno sam u svom kabinetu, radim i ne obraćam pažnju na ono što sve kruži o meni. Trebao mi je odmor nakon silnog pritiska u posljednjem periodu i mislim da sam zaslužio svoj odmor nakon svega što sam ostvario s reprezentacijom Maroka", poručio je legendarni fudbaler mostarskog Veleža.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije