Hoai Nam / Novi vlasnik FK Sarajevo upoznaje BiH i oduševljeno fotografira njene ljepote

12. 03. 2019. u 14:04:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Novi većinski vlasnik (60 posto, op.a.) upravljačkih prava u Skupštini Fudbalskog kluba Sarajevo -  Nguyen Hoai Nam, uživa u ljepotama Bosne i Hercegovine i svakodnevno na svom Facebook profilu objavljuje fotografije s njenim ljepotama.

Nguyen Hoai Nam je proteklog vikenda bio prisutan na stadionu Pecara, gdje je tim s Koševa ostvario prvu pobjedu u posljednjih 17 godina.

Vijetnamski biznismen se uspio na svom profilu pohvaliti da je donio sreću Bordo timu svojim prisustvovom, a zanimljivu objavu je dao i na svom Facebook profilu.

Vijetnamski biznismen uživa u ljepotama Bosne i Hercegovine - undefined

Facebook: Vijetnamski biznismen uživa u ljepotama Bosne i Hercegovine

„U Mostaru sam popio nevjerovatnu kafu i kazao sam prisutnima – zaboravite na proteklih 17 godina i danas ćemo pobijediti“, napisao je, između ostalog, Nguyen Hoai Nam, koji je objavio fotografije Starog mosta, mostarske džamije, druženja i raspoloženih lica na stadionu Pecara kao i fotku sa nogometašima koji su srušili historiju na ovom bh. stadionu.

Nguyen Hoai Nam je postavio i nekoliko fotografija iz Grada Sarajeva, rekavši da je oduševljen ljepotama Bosne i Hercegovine, a uspio se slikati i sa čelnicima FK Sarajevo, predsjednikom Senadom Jahićem i Emirom Hadžićem, koordinatorom za sportski segment tima s Koševa.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA