Navijači na ulicama Zenice optimistični: Džeko daje dva gola

Anadolija
Navijači na ulicama Zenice optimistični: Džeko daje dva gola
Od 20.45 sati počet će, na stadionu Bilino polje u Zenici, utakmica trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, u okviru koje nogometna reprezentacija BiH dočekuje nacionalni tim Kipra.

Dobru atmosferu na ulicama Zenice vidjeli smo danas u videu koji su nam poslali naši čitaoci, ali čini se da još uvijek nema uobičajene euforije i navijačke groznice koja krasi periode u kojima bh. navijači dočekuju utakmice svojih Zmajeva.

Čini se da tome doprinosi i prohladno vrijeme u Zenici, ali s obzirom na važnost utakmice koju večeras igraju bh. reprezentativci, sigurni smo da će uskoro atmosfera na ulicama zagrijati srca brojnih ljubitelja nogometne reprezentacije BiH.

Tome u prilog govori i otpimističnost navijača koji su do sada izašli na ulice, kako bi što ranije stigli pred stadion, a među njima je i Igor Toromanović iz Bihaća koji je stigao u Zenici kako bi Zmajeve bodrio do pobjede u večerašnjem susretu.

"Večeras očekujem pobjedu, a moja prognoza rezultata je 3:0, da im vratimo za prošli put. Mislim da bi Ibišević jednom i Džeko dva puta mogli dati gol. Belgija nas nije pretjerano pomela u našim planovima, dečki su to možda prelako shvatili i postavili se kako jesu ali mislim da smo od Kipra puno jači. U Bihaću je ludnica, a u Zenici još uvijek ne znam kako je“, rekao je Toromanović.

Lejla i Adnan stigli su iz Lukavca u Zenicu. U večerašnjem susretu očekuju samo pobjedu bh. tima.

Džeko daje dva gola, nema druge. Još uvijek nema neke atmosfere, nema ljudi, vjerujem da tek dolaze i bit će bolje. Treba nastaviti samo pozitivno, i zaboraviti Belgiju“, rekao je Adnan.

„Od jučer govori da će Džeko dati dva gola pa mu vjerujem“, rekla je kroz smijeh Lejla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije