Pogledajte atmosferu u Zenici pred utakmicu BiH - Kipar

Radiosarajevo.ba
Pogledajte atmosferu u Zenici pred utakmicu BiH - Kipar
Nešto manje od četiri sata ostalo je do utakmice koju večeras, u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, u Zenici igra naš nacionalni sastav protiv reprezentacije Kipra.

Zmajevima, koji su poraženi u petak od selekcije Belgije, večeras je pobjeda protiv nacionalnog tima Kipra imperativ, te će morati pokazati snagu protiv tima koji je u prošlom ciklusu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Francuskoj bio koban za ukupan rezultat naše reprezentacije.

Prema tome Baždarević, Džeko, Pjanić i društvo imat će zadatak večeras da, na domaćem terenu, osvoje bodove koji su im itekako važni, jer nakon dvije utakmice Zmajevi imaju tri boda, uz jednu pobjedu protiv Estonije i jedan poraz protiv Belgije.

U tome će im, na Bilinom polju, kao i uvijek pomoći veliki broj navijača, koji srcem bodre svoj tim, te smo sigurni da nas na tribinama stadiona u Zenici večeras očekuje sjajna atmosfera. U prilog tome govori i atmosfera koja tokom cijelog dana vlada na ulicama Zenice, u koju pristižu kolone navijača čiji je cilj bodriti Zmajeve i zajedno sa njima slaviti pobjedu u večerašnjoj utakmici.

Naši čitaoci su nam proslijedili jedan video u kojem je prikazana zaista sjajna atmosfera sa zeničkih ulica, a koji možete pogledati u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije