Navijači FK Velež pjesmom ismijavali Zrinjski i organizovali gledanje mostarskog derbija

3
Radiosarajevo.ba
Navijači FK Velež pjesmom ismijavali Zrinjski i organizovali gledanje mostarskog derbija
Foto: Printscreen / Navijači FK Velež sa transparentima Zrinjskog

Navijači FK Velež, popularni kao "Red Army", pozvali su sve navijače kluba iz Vrapčića na zajedničko druženje i gledanje utakmice protiv ekipe Zrinjskog.

Razlog organizacije druženja je zabrana prisustvovanja mostarskom derbiju na "Stadionu Pod Bijelim brijegom".

Objavu u kojoj se pozivaju navijači "crvenih" na druženje, navijači su iskoristili i kako bi "pecnuli" navijače Zrinjskog nakon što su im uzeli većinu transparenata.

Saobraćajna nesreća kod Bijeljine: Teško povrijeđen motociklista

Saobraćajna nesreća kod Bijeljine: Teško povrijeđen motociklista

"Sada kada sve je gotovo, zastave progutala je noć. Jedno pitanje je samo ostalo, kojim ću te zvati imenom. I svemu sad je kraj, tribina nema sjaj, od vaše grupe samo pokušaj", pjevali su navijači Veleža u videu koji je objavljen na Facebooku.

Podsjetimo, navijačima Veleža je zabranjeno prisustvovanje derbiju sa Zrinjskim zbog velikih tenzija između dvije navijačke grupe nakon što je "Red Army" oduzeo većinu transparenata od fanova aktuelnog prvaka BiH. Susret je označen kao visokorizičan.

[GLEDANJE UTAKMICE U KLUBU NAVIJAČA] Klub navijača "Red Army" Mostar vas poziva na zajedničko druženje i gledanje utakmice Zrinjski - Velež u Klubu navijača.

Posted by Klub navijača "Red Army" Mostar on Friday, April 12, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije