Nainggolan: Džeko je dokazao svima da je veliki napadač

Radiosarajevo.ba
Nainggolan: Džeko je dokazao svima da je veliki napadač
AS Roma / Edin Džeko
Edin Džeko zabio je dva gola i asistirao u 4:2 pobjedi Rome kod Austrije Beč te tako stigao do brojke od 12 golova u 14 utakmica za Romu ove sezone.

Nakon sinoćnje utakmice, održana je i redovna press konferencija na kojoj su ispred Rome svoje učešće uzeli Spalleti i Radja Nainggolan.

"Kažete da se preporodio? On je uvijek jako dobro radio, ali mu je trebalo malo vremena da se navikne na Italiju. Igračima koji stignu kao velika pojačanja nekada nije lako u privikavanju i tačno je da Džeko iza sebe ima lošu sezonu. No, sada je mnogo drukčije, bilježi nevjerojatan start sezone i nadam se da će ovako nastaviti. Dokazao je svima da je veliki napadač", rekao je Radja Nainggolan koji je zabio četvrti gol na utakmici, prenosi Sky Sport.

"Zadovoljan sam našom predstavom u Beču. Igrali smo dobro, a protiv sebe smo imali i klimu. Bilo je stvarno hladno, ali srećom dobro je prošlo. Najvažnije je da smo pobijedili i mislim da smo u potpunosti zaslužili ta tri boda.", dodao je Nainggolan.

Roma se nakon četiri odigrana kola u grupi E nalazi na prvom mjestu s osam bodova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije