Na zahtjev tima iz Mostara: Odgođena utakmica Sarajeva i Zrinjskog

1
Radiosarajevo.ba
Na zahtjev tima iz Mostara: Odgođena utakmica Sarajeva i Zrinjskog
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sarajevo - Zrinjski

Ekipe Zrinjskog i Sarajeva trebale su odigrati derbi četvrtog kola WWIN lige Bosne i Hercegovine predstojećeg vikenda, ali on je odgođen za neki drugi termin.

Naime, iz Zrinjskog su uputili zahtjev za odgodom zbog nastupa u play-offu kvalifikacija za UEFA Evropsku konferencijsku ligu, a na njega je stigao potvrdan odgovor.

Posljednja prepreka Zrinjskog pred plasman u grupnu fazu je portugalska Vitorija Guimares, a prva utakmica je na rasporedu u srijedu, 21. augusta, od 18:45 u Portugalu, dok je uzvratna utakmica 29. augusta od 20:00 na 'Stadionu pod Bijelim brijegom'.

Meg Ryan se obratila Sarajlijama: "Onaj ko trpi agresiju može se ugledati na vas"

Meg Ryan se obratila Sarajlijama: "Onaj ko trpi agresiju može se ugledati na vas"

Podsjetimo, Zrinjski je odgodio i utakmicu trećeg kola koju je trebao igrati danas protiv bijeljinskog Radnika, kao i utakmicu prvog kola protiv Sloge Meridian.

Sarajevo večeras od 21:00 igra svoj susret trećeg kola WWIN lige Bosne i Hercegovine protiv GOŠK-a na “Koševu” u kojem će tražiti i treću pobjedu u nizu, piše SC Sport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije