Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Inter 1,85, Chelsea 2,45, Tunis 2,85!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Inter 1,85, Chelsea 2,45, Tunis 2,85!
Foto: Mozzart Sport / Veliki derbiji su pred nama

Još jedan dobar dan za fudbalske fanatike. Ove srijede imamo solidan broj zanimljivih mečeva, tako da su Mozzart kladionice bile u većim problemima tokom izbora. Za danas su bili izdašni kada su u pitanju četiri para, dva u Afričkom kupu nacija ili po jedan u Superkupu Italije i Liga kupu Engleske.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

INTER - JUVENTUS (SRIJEDA, 21.00), KEC 1,85

Jagode nije dovoljno oprati pod mlazom vode, mogu kriti nepoželjne sastojke

Jagode nije dovoljno oprati pod mlazom vode, mogu kriti nepoželjne sastojke

Za Inter, sezona nije dobro počela. Dok je tim Simonea Inzagija gubio bodove, glavni konkurenti su igrali besprijekorno i razišli se. Ipak, Nerazzurri su uspjeli da se dovedu u formu i još prije kraja prvog dijela kampanje u Seriji A stigli su do postolja. Inter je u nizu od osam pobjeda u prvenstvu, vodeći je i večeras se nada nastavku odlične forme u borbi za Superkup protiv Juventusa. Torinski tim je vrlo loše počeo sezonu i dugo se oporavljao. Tim Masimilijana Alegrija trenutno je samo kandidat za ulaznicu u Ligu šampiona, jer zauzima peto mjesto na tabeli. Četvrta Atalanta ima tri boda više, ali Boginja ima meč u rezervi. Juventus je u prošlom kolu u efikasnom meču savladao Romu rezultatom 4:3 i to mu je bio osmi meč zaredom u kojem je ostao neporažen.

TOTTENHAM - CHELSEA (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 2,45

Revanš polufinala engleskog Liga kupa ponudiće veliku borbu gradskih rivala Tottenhama i Chelsea. Spursi su samouvjereno krenuli u FA kup prije tri dana, gdje su savladali Morcambe (3:1). U Premijer ligi izabranici Antonija Kontea ostvarili su 10 pobjeda i tri puta remizirali u 18 kola, a nalaze se na šestom mjestu na tabeli. Prvog dana 2022. pjevcu su pobjedili Watford (1:0), ali je potom uslijedio okršaj sa Plavima i poraz (2:0). Chelsea je bio uspješan u FA kupu, gdje je u prvoj fazi savladao Chesterfield (5:1). U prvenstvu Premijer lige momci Tomasa Tuhela upisali su 12 pobjeda i sedam remija, pa su bili na drugom mjestu. U posljednja dva kola Plavi su remizirali - sa Brightonom (1:1) i Liverpoolom (2:2).

EKVATORIJALNA GVINEJA - OBALA SLONOVAČE (SRIJEDA, 20.00), DVOJKA 1,30

Ekvatorijalna Gvineja je prije sedam godina osvojila četvrto mjesto na Afričkom kupu nacija i to je najveći uspjeh selekcije. Ove godine, National Thunderstorm će po treći put u istoriji igrati na kontinentalnom prvenstvu. Na kvalifikacionom turniru za Svjetsko prvenstvo crveno-bijeli su u šest kola zabilježili tri pobjede i dva remija. Poslije pobjede nad Tunisom (1:0), današnji nominalni domaćini odigrali su neriješeno sa Mauritanijom (1:1). S druge strane, Obala Slonovače je 56. reprezentacija na FIFA rang-listi, a dva puta je osvojila Afrički kup nacija. Inače, Slonovi neće ići u Katar, jer selekcija nije mogla da se nosi sa Kamerunom u odlučujućoj borbi i zauzeli su drugo mjesto u grupi, što ne daje pravo nastupa u trećem kolu kvalifikacionog ciklusa.

TUNIS - MALI (SRIJEDA, 14.00), KEC 2,85

Reprezentacija Tunisa osvojila je glavni turnir u Africi 2004. godine i nada se najboljem ove godine u Kamerunu. U decembru su Orlovi iz Kartagine učestvovali na Arapskom kupu, gdje su se plasirali u finale, ali su tamo izgubili od Alžira (0:2). U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru, Tunis je samouvjereno prošao grupnu fazu i plasirao se u baraž. Mali ima rivala na startu Grupe F. Orlovi su 11 puta učestvovali na Afričkom kupu nacija, a samo jednom su bili u finalu. Na prošlom turniru Mali je eliminisan u osmini finala od Obale Slonovače (0:1). U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru, Orlovi su u šest kola ostvarili pet pobjeda i remi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije