... / Najbolja svjetska usluga - Mozzart stigao u Federaciju!

12. 01. 2022. u 11:22:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Vodeći brend u igrama na sreću u Jugoistočnoj Evropi i u Federaciji je uspostavio taj uspješan model poslovanja i omogućio vrhunsku uslugu svojim igračima, a sva ponuda dostupna je na mozzart.ba.

Širom susjednih zemalja, pa sve do Afrike i Južne Amerike, igrači znaju da Mozzart daje najveće kvote na svijetu, ima najviše igara, najbolju ponudu na lendu i na vebu, najbolju svjetsku uslugu! A sada se u to mogu uvjeriti i u Federaciji, jer je regionalni lider u priređivanju igara na sreću pustio svoje proizvode u Federaciji BiH!

Igračima je od sada raznovrsna ponuda na raspolaganju i preko androiod aplikacije Mozzartfed, ali i posebno dizajnirane IOS aplikacije, a više informacija o svim uslugama dostupno je na mozzart.ba.

Mozzart nudi najveći broj kanala uplate, pa registrovani igrači mogu da izaberu žele li uplatu preko Mozzart Bona, Klikera, XBona, Visa i Mastercard platnih kartica, opštih uplatnica ili SMS uplatu za prepaid i postpaid korisnike M:tel mreže i prepaid korisnike BH Telekoma.

Osvojeni iznosi igračima se isplaćuje svakodnevno na svim uplatno-isplatnim mjestima širom Federacije, kao i na tekući račun korisnika.

Iz Mozzarta poručuju da uveliko rade i na proširenju mreže, a igrači cijelu trenutnu ponudu mogu da pogledaju na mozzart.ba.

Za njih je Mozzart pripremio brojne bonuse i benefite. Igrače tako časte Happy Monday bonusom, bonusom Naplati promašaj, 1000% bonusom, te Het-trik bonusom na prve uplate… ali i brojnim drugim iznenađenjima o kojima mogu više saznati na ovom LINKU.

Mozzart je preuzeo BH Play kladionice koje sada, pod nazivom Mozzart BH Play, broje preko 100 uplatno-isplatnih mjesta pozicioniranih širom FBiH sa preko 300 radnika. Tamošnji igrači imaju priliku da zaigraju novi "Bingo" sa raznovrsnim igrama, ali i da osvoje vrijedne Jackpot iznose. Više detalja o bogatoj ponudi Mozzart BH play igračima je dostupno na mozzart.ba.

Kompanija Mozzart ima ubjedljivu lidersku poziciju u oblasti visine kvota i raznovrsnosti ponude igara na tržištima na kojima posluje. Visok kvalitet kvota postignut je zahvaljujući izuzetnom timu vrhunskih statističara, informatičara, matematičara i poznavalaca sporta.

"Godine iskustva i usavršavanja u određivanju kvota bile su presudne za našu lidersku poziciju na tržištu. U okviru osnovne djelatnosti, kompanija Mozzart ima sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na najrazličtije sportske i druge događaje, sa oko 250.000 kvota na više od 1.600 događaja dnevno. Pored toga, u svakom trenutku u ponudi je i više od 400 standardnih igara na fudbalske utakmice i više od 500 specijalnih igara na ostale sportove. Kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera koji omogućava pouzdano umrežavanje velikog broja uplatnih mjesta i kvalitetno upravljanje rizikom", poručuju iz Mozzarta.

Mozzart je vodeći brend u igrama na sreću u Jugoistočnoj Evropi, a na svakom novom tržištu želi da uspostavi taj uspješan model poslovanja i čvrsto drži lidersku poziciju.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)