Miralem Pjanić maestralno odigrao meč protiv Finske, a sada ga želi velikan

A. S.
Miralem Pjanić maestralno odigrao meč protiv Finske, a sada ga želi velikan
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Bilino polje: Bosna i Hercegovina - Finska

Nije dugo trebalo čekati a da se nakon maestralnog izdanja Miralema Pjanića, kapitena Bosne i Hercegovine u meču protiv Finske (4:1), ponovo oglase menadžeri Reala, Manchester Cityja, Manchester Uniteda i PSG-a

Mire je protiv Finaca briljirao, postigao dva gola, i pružio maestralno izdanje. Prvi pogodak postigao je s bijele tačke, dok je posebna priča fantastičan način na koji je postigao drugi gol i odveo nas prema novom trijumfu s kojim su Zmajevi ostali u u trci za direktni plasman na Euro.

Pjanić predvodio Zmajeve: BiH zgazila Finsku u Zenici

Reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je Finsku u Zenici rezultatom 4:1. Zmajevi su dobro otvorili utakmicu. Već u petoj minuti imali smo izglednu šansu za penal, ali sudija je smatrao da finski defanzivac nije igrao rukom. Amer Gojak postigao je gol na ubacivanje Edina Višće, ali su sudije svirale nedozvoljenu poziciju.

Pjanića je u Zenici pratilo nekoliko skauta velikih klubova. PSG je spreman izdvojiti 100 miliona eura kako bi doveo bh. reprezentativca u svoje redove, piše francuski LeSport10.

Pjanić za Radiosarajevo.ba otkrio šta sanja i poručio "Džeko će nam nedostajati"

Miralem Pjanić je u nedjelju navečer po ko zna koji put dokazao svjetsku nogometnu klasu. U utakmici između Intera i njegovog Juventusa, koju je gledalo više od pola planete, naš Mire je odveo Staru damu do važne pobjede (2:1), a ujedno i do prvog mjesta u Seriji A.

"Pjanić nije želja Parižana od jučer. Oni njega jure već nekoliko godina", kazao nam je nedavno Adis Junuzović, Pjanićev PR za odnose sa javnošću, kada je zvijezda Juventusa davao intervju za Radiosarajevo.ba.

Miretova cijena nakon dva gola sinoć je skočila za još nekoliko miliona eura. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije