Messijeve suze prodaju se za milion dolara: Maramica na aukciji

0
Radiosarajevo.ba
Messijeve suze prodaju se za milion dolara: Maramica na aukciji
FOTO: Screenshot / Lionel Messi

Argentinski čarobnjak Lionel Messi napustio je Barcelonu nakon 21 godine, a na oproštajnoj konferenciji s navijačima bio je prilično emotivan.

Messi se rasplakao usred obraćanja javnosti, a njegova maramicas kojom je brisao suze je završila na online aukciji.

Čovjek koji se sjetio pokupiti Messijevu maramicu mogao bi uskoro postati milioner jer je upravo milion dolara početna cijena suza jednog od najboljih nogometaša svijeta.

Dr. Hadžiahmetović: Na lokalne izbore u FBiH stranka Naprijed izlazi samostalno

Dr. Hadžiahmetović: Na lokalne izbore u FBiH stranka Naprijed izlazi samostalno

Aukcijska platforma potvrdila je da maramica sadrži Messijeve suze, a s obzirom na to da se radi o možda trenutno najpopularnijem nogometašu, netko od njegovih fanatičnih navijača mogao bi izdvojiti navedeni iznos za ovaj predmet.

Naravno, vlasnik maramice mogao bi zaraditi i više u slučaju da se nađe još koji vjerni Messijev navijač koji ima nekoliko miliona viška. Dođe li do toga, bilo bi to neslužbeno najbizarnija aukcija ikad, piše 24sata.hr.

Prljava maramica prodaje se na aukcijskoj stranici Mercado Libre, a ako se želite uključiti u aukciju, možete to učiniti OVDJE.

Slika sa aukcije - undefined

FOTO: Screenshot: Slika sa aukcije

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije